Vandens ir smėlio žaidimų stalas

Vandens ir smėlio žaidimų stalas

Gamintojas: STEP2
Prekės kodas: 400500
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 245.00€ Mokesčiai: 202.48€
Aprašymas

Vandens ir smėlio žaidimų stalas

„Step2 Ball Buddies“ nuotykių centro dviejų aukštų vaikiškas stalas! Be klasikinio sunkvežimio „Ball Buddies“, šiame vaikų žaidimų lauke yra sraigtasparnis „Ball Buddies“, valtis ir traukinys - kuriais vienu metu galima gabenti du žaidimo kamuolius! Rutulinių bičiulių laukia nuotykiai aplink upę ar kruizas liejamų kelių ir tiltų kreivėmis. Didelio ploto, daugybės priedų ir daugybės linksmybių dėka šis vaikų vandens stalas yra puiki galimybė įsitraukti į socialinius pasilinksminimus daugeliui vaikų. Be to, atskiros stotelės aplink baseiną siūlo papildomas galimybes vaikams, norintiems žaisti vieni. Mažieji nuotykių mėgėjai gali naudoti lankus, kad mestų rutulius į vandenį ir mėgautųsi įdomiomis vandens pramogomis naudodamiesi vandens ratuku ir pritvirtintais kaušeliais. Apačioje yra net interaktyvus ratas, kurio dėka vaikai gali pajudinti vandenį ir sukurti tekančią upę.

    Komplekte yra keturios Ball Buddies transporto priemonės - traukinys, valtis, savivartis ir sraigtasparnis!
    Dviejų aukštų stalą su vandeniu sudaro tekantys upių baseinai, taip pat keliai, tiltai ir pakrovimo įlankos.
    Puikūs žaislai vaikams, norintiems išmokti dalintis, keistis ir būti kantriems!
    Daugybė stočių ir aksesuarų leidžia vaikams žaisti kartu ar žaisti atskirai ir patirti vandens žaidimus.
    Valyti lengva, nes patogios stalo kojose esančios išpjovos, skirtos žaidimų kamuoliams ir erdvei aksesuarų laikymo dubenyje laikyti.
    Vandens žaidimų stotyse yra du ratlankiai, vandens ratas ir ratas baseino apačioje. Kamuoliai taip pat gali būti šaunami iš dviejų katapultų,
    Šis „EverTough ™“ vandens lauko stalas yra patvarus ir patvarus, todėl jis idealiai tinka be rūpesčių ir lengvai prižiūrimas.
    Komplekte yra nesandarus išleidimo kaištis, kuris sulaiko vandenį žaisdamas ir leidžia lengviau nutekėti.
    Talpa: 12,7l
    Reikia suaugusiųjų surinkimo.
    Rekomenduojamas vaiko amžius: 2 metai +,
    Dėžutėje: vandens stalo pagrindas ir kojos, 4 Ball Buddies žaislai, rutulinės žnyplės, 2 kampiniai bokštai, vandens ratas, tilto tvirtinimas, ratas, 3 puodeliai, 10 rutuliukų.

Gaminio matmenys: 92,7 x 92,7 x 69,2 cm
Pakuotės matmenys: 92,7 x 25,4 x 64,1 cm
Svoris: 7,8 kg

„Step2“ yra viena didžiausių žaislus gaminančių ir platinančių Amerikos bendrovių, esanti Streetsboro mieste, Ohajo valstijoje. STEP2 savo pasiūlyme ikimokyklinio ir ikimokyklinio amžiaus vaikams, be kita ko, turi virtuvės namai, sodo ir namų žaislai, tokie kaip: smėlio dėžės ir žaidimų aikštelės, taip pat automobiliai ir pasivažinėjimai. „STEP2“ įkūrėjai įgijo savo patirties korporacijoje „Little Tikes“, būtent tai jiems leidžia kurti aukščiausios klasės produktus. STEP2 produktai pasižymi aukšta kokybe, taip pat aukščiausiu saugumu ir ilgaamžiškumu. STEP2 prekės ženklas yra linksmo ir visapusiško vaiko vystymosi garantija.
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras