Minkštas kilimėlis dėlionė

Minkštas kilimėlis dėlionė

Prekės kodas: WD91648
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 28.00€ Mokesčiai: 23.14€
Aprašymas

Minkštas kilimėlis dėlionė

Dėlionė iš minkštų dalių yra ne tik smagi pramoga, bet ir galimybė sukurti įdomią ir spalvingą vietą sėdėti ant kilimo ar žaisti žaidimus. Jie gali būti naudojami įvairiais būdais dėl to, kad kiekvienas blokas yra padalintas į mažesnes dalis. Vaikas gali žaisti su kiekvienu galvosūkiu atskirai arba sudaryti iš jų bet kokį derinį. Pramogų yra tikrai daug.

Žaisti su tokiais dideliais elementais taip pat yra puiki motyvacija judėti. Dėl to, kad jie yra pagaminti iš putplasčio, jie puikiai tinka namuose ir lauke: balkone, terasoje ar sode. Iš putų dėlionės galite pasidaryti spalvingą kilimėlį ir panaudoti jį linksmybėms. Putos puikiai izoliuosis nuo šaltų grindų, kad žaidžiantys vaikai neužšaltų.

Dėka to, kad dėlionės buvo pagamintos iš saugių medžiagų vaikams ir didelių bei minkštų elementų su žaislu, bus galima susipažinti su vienmečiais mažyliais. Galvosūkiai turi skirtingas faktūras iš viršaus ir iš apačios, todėl lengva žinoti, kuri dalis buvo ant grindų.

Į komplektą įeina:

    12 didelių putų galvosūkių, padalytų į mažesnes dalis;
    40 elementų - atjungus didelius galvosūkius.

Galvosūkiai gali būti išdėstyti laisvai, derinant didelius stačiakampius arba sujungiant mažesnes jų dalis. Surinktas kilimėlis bus puiki vaikų kambario puošmena!

Vieno galvosūkio matmenys: 40 x 30cm

Iš dėlionės galite gauti 120 x 120 cm arba 160 x 90 cm kilimėlį

Atitikties deklaracija: CE
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras