Lygintuvai

Eiliškumas:
Rodyti:
Gamintojai :
Rodymas: Sąrašas Tinklelis
  • Vaikiškas lygintuvas Comfi-Grip
     Išmatavimai: 17,5 x 7 x 9,5 cm . Tinka vaikams nuo 3 m. ..
    Mokestis: 9.34€ 11.30€
  • ECOIFFIER lyginimo lenta su lygintuvu
    ECOIFFIER lyginimo lenta su lygintuvu namų darbų ruošos darbams atlikti ir padėti mamytei lyginti rūbelius. Žaislas visiškai saugus. Rinkinyje: lyginimo lenta su lygintuvu. Išmatavimai: 53 x 21 x 53  (IxPxA) cm. Tinka vaikams nuo 12 mėn. ..
    Mokestis: 23.97€ 29.00€
  • KLEIN lygintuvas Braun
    KLEIN lygintuvas Braun pagamintas iš tvirtos, kokybiškos plastmasės ir visiškai atkurtas, garsios vokiečių firmos KLEIN,  pagal tikrą BRAUN lygintuvo modelį.  Nuo šiol mamos pagalbininkė galės pati lyginti rūbelius sau ir savo lėlytėms. Išmatavimai: 23 x 10 x 15 cm. Tinka vaikams nuo 3 m. ..
    Mokestis: 19.83€ 24.00€ 28.00€
  • Lyginimo lenta vaikams su priedais
    WOOPIE lyginimo rinkinys suteiks jūsų vaikui daug malonumo kaip mažajai namų šeimininkei. Komplekte yra lygintuvas, lyginimo lenta, pakabinamas drabužių krepšelis, dvi pakabos ir purkštuvas. Lygintuvas yra saugus žaislas vaikams, nes neįkaista. Paspaudus užsidega didelis lygintuvo mygtukas. Tai puik..
    Mokestis: 19.01€ 23.00€
  • Lygintuvas vaikams BOSCH
    „Klein“ „Bosch“ licencijos lygintuvas iš „Klein“ imituoja tikrą prietaisą ir yra saugus vaikams. Jame yra vandens talpykla, kurią galima užpildyti, ir galimybė aplaistyti drabužius, kad jie būtų kruopščiai išlyginti. Žaisdami vaikai gali mėgdžioti suaugusiųjų pasaulyje stebimas situacijas ir kartu p..
    Mokestis: 13.22€ 16.00€ 19.00€
  • Lygintuvas vaikams su garsais, šviesa ir garų funkcija
    Seniai žinoma, kad vaikai mokosi mėgdžiodami suaugusiuosius ir jiems tai labai patinka. Jie mielai padeda virtuvėje, dirba sode ir t.t., bet negali naudoti tam tikros įrangos - pavyzdžiui, lygintuvo. Štai kodėl žaislinis lygintuvas yra puikus sprendimas mažai namų šeimininkei ir leidžia visiškai sau..
    Mokestis: 12.40€ 15.00€
  • SMOBY vaikiška lyginimo lenta su lygintuvu
    Vaikai stebi suaugusiuosius ir mėgsta juos mėgdžioti, taip jie sužino apie artimiausią aplinką ir pasaulį. Smoby žaislų serija, imituojanti kasdienio gyvenimo prietaisus, leidžia vaikams žaisti ir išmokti tam tikrų vertybių. Charakteristika:      - komplektą sudaro lyginimo..
    Mokestis: 42.98€ 52.00€ 68.00€
  • Vaikiška lyginimo lenta su lygintuvu
    Vaikiška lyginimo lenta. Viga vaikiška sulankstoma medinė lyginimo lenta su lygintuvu. Lyginimo lenta apvilkta medvilnine medžiaga, dėl kurios lyginimas bus efektyvesnis. Išmatavimai: 51 x 30 x 61 cm. Rekomenduojamas amžius: vaikams nuo 3 iki 6 metų. ..
    Mokestis: 21.49€ 26.00€ 28.00€
  • Vaikiškas lygintuvas AGD su garais ir garso efektais
    Tikrą buitinę techniką imituojantys žaislai – fantastiška dovana kiekvienam vaikui, norinčiam palengvinti tėvų naštą, su jais atliekant įvairius buities darbus. Naudodami vaikišką lygintuvą žaidime, būsimi namų ruošos darbai vaikui taps ne bausmė, o malonumu. Jūsų nuosava lygintuvas drabužiams lygin..
    Mokestis: 14.88€ 18.00€