Už virvelės traukiamas žaislas

Už virvelės traukiamas žaislas

Gamintojas: iWOOD
Prekės kodas: 13025
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 15.90€ Mokesčiai: 13.14€
Aprašymas

Už virvelės traukiamas žaislas

Laimingos vištelės bus puiki dovana mažyliui, mokančiam vaikščioti. Traukiami žaislai puikiai skatina vaikus vaikščioti ir mokytis vaikščioti. Tvirta medinė konstrukcija garantuoja aukštą žaislo patvarumą. Gražios, išraiškingos spalvos buvo gautos naudojant saugius, netoksiškus vandens dažus. Mediniai virvelės ant virvelės yra klasikinis žaislas, kurio populiarumas ne vienus metus populiarus, dominantis vaikų susidomėjimu. Puiki dovanos idėja! Vaikai pažįsta pasaulį per konkrečius aplinkos elementus, su kuriais jie susitinka.

Kiekvienas „iWood“ produktas buvo kruopščiai suprojektuotas taip, kad garantuotų saugumą, tačiau išliktų patrauklus ir sugertų vaiko dėmesį. Kiekvienas žaislas skirtas padėti mažyliui lavinti intelektą, rankinius įgūdžius, praktikuoti smulkius judesius, akių ir rankos koordinaciją bei erdvinį matymą. Kiekvienas „iWood“ žaislas lavina kūrybiškumą, pasakojimo įgūdžius ir padeda vaikams suprasti juos supantį pasaulį. Žaidimas grupėje lavina labai svarbius socialinius įgūdžius ir stiprina šeimos ryšius.
„IWood“ žaislai pagaminti iš natūralių, visiškai atsinaujinančių medžiagų. Griežta kokybės kontrolė kiekviename gamybos etape užtikrina saugumą ir aukštą kokybę.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras