LOL kabrioletas Dance Machine 3in1

LOL kabrioletas Dance Machine 3in1

Gamintojas: MGA
Prekės kodas: 117933
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 49.90€69.90€ Mokesčiai: 41.24€
Aprašymas

LOL kabrioletas Dance Machine 3in1

Šokio žingsniu įeikite į L.O.L pasaulį. „Surprise Dance“ šokių šokiai! Surinkite visas absoliučiai unikalias lėlės ir aksesuarus iš kolekcijos ir praktikuokite šokių stilius. Ši serija sužavės jus, o linksmybės pereis į muzikos ritmą.

DAUG JUOKO. „Surprise Dance Dance Dance“ yra drąsios ir stilingos merginos, kurios labiausiai mėgsta šokį. Jie turi nuostabius, kvapą gniaužiančius drabužius ir madingus aksesuarus, dailaus stiliaus šukuosenas ir makiažą, džiugina savo spalvomis ir originalumu. Tokios unikalios lėlės nusipelno visiškai modernios, daugiafunkcinės transporto priemonės, kuri joms suteiks daug džiaugsmo. Todėl atsirado „Šokių mašina“ - automobilis su baseinu ir šokių aikštele! Taip, taip - transporto priemonė atitinka visus O.M.G. ir jų mažosios sesutės L.O.L.

„Dance Machine“ automobilis pasižymi sportiška linija, aiškiomis metalinėmis spalvomis, kurios yra mėlynos, violetinės su rausvais elementais, taip pat yra šviesos funkcija. Dėl kabrioleto priekinių žibintų ultravioletinių spindulių, mes galime apšviesti lėles, kad atrastume naujų, fluorescuojančių elementų ant jų spintos, plaukų ir makiažo. Pats automobilis taip pat buvo nudažytas, kad galėtų žaisti su fluorescenciniais efektais. Automobilyje yra sėdynės, pritaikytos tiek O.M.G linijos lėlėms, tiek mažesnėms jų seserims. Atidarius bagažinę, transporto priemonės galinė dalis virsta baseinu, kuriame galima pilti vandenį (baseino įdėklą galima nuimti, kad būtų lengva jį užpildyti ar ištuštinti), o centrinėje dalyje turime šokių aikštelę. Kabriolete yra reguliuojamos sėdynės, saugos diržai, sulankstomi veidrodžiai, atidaroma pirštinių dėžė, raktai ir vieta puodeliui. Prie transporto priemonės yra išskirtinė maža lėlė - „Dancebot“.

Rinkinio turinys ir ypatybės:

    Šiuolaikinis 3-in-1 kabrioletas
    Ištraukiamas bagažinė, rodanti baseiną ir šokių aikštelę
    Metalinis korpusas - mėlynas, violetinis, rožinis
    Šviesos funkcijos
    Prožektoriai su ultravioletiniais spinduliais
    Fluorescencinis poveikis
    Baseinas su galimybe maudyti visų dydžių LOL Surprise kolekcijos lėlės
    Išskirtinė 1 LOL Surprise lėlė - „Dancebot“
    Reguliuojamos sėdynės
    Saugos diržai
    Sulankstomi veidrodžiai
    Atidaromas pirštinių skyrius
    Raktai
    Vieta puodeliui

Parametrai
Amžiaus diapazonas Nuo 3 metų
Vaiko amžius yra 3, 4, 5, 6, 7, 8-10
3 x AAA baterijos (nepridedamos)
Matmenys: apie 40 x 17 x 11 (ilgis x plotis x aukštis)
Lyties mergina
Šviesos efektai
Pakuotės išmatavimai: 31 x 52 x 14 cm
Svoris (kg) 2

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras