Autovežis su 10 mašinėlių rinkinyje Emergency Transporter

Autovežis su 10 mašinėlių rinkinyje Emergency Transporter

Gamintojas: HTI
Prekės kodas: 1416872
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 46.00€ Mokesčiai: 38.02€
Aprašymas

Autovežis su 10 mašinėlių rinkinyje Emergency Transporter

Autovežis „Avarinis transporteris“ automobiliams buvo gaminamas pagal aukštai vertinamą HTI prekės ženklą. Žaislas yra pagamintas iš „TeamsterZ“ serijos, kuriame yra įvairių rūšių transporto priemonių automobiliams. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

Autovežis yra baltas su raudonais ir tamsiais elementais. Jis turi 8 besisukančius ratus, kurių dėka jis gali lengvai judėti ant lygių paviršių. Jo šonai yra atidaryti ir skaidrūs, kad pastačius automobilius transporto priemonės viduje, jie būtų matomi net ir uždarius. Autovežis penkiuose lygiuose laikys net 46 pakabos automobilius. Transporteryje yra 40 mažų dėžių, skirtų automobiliams su pertraukimu, ir dvi dideles dėžes, kuriose gali tilpti sunkvežimis su priekaba arba trys spyruoklinės dėžės. Be to, transporto priemonėje yra nešiojimo rankena.

Komplektą sudaro 10 teisėsaugos automobilių ir kelių aksesuarų. Automobiliai buvo pagaminti iš metalo. Pavyzdžiui, tai yra greitoji pagalba, gaisrinė mašina, policijos automobilis ir kt. Prieduose yra užtvarai.

Sunkvežimis - transporteris vaikams suteiks daug džiaugsmo. Dėmesys detalėms ir tvirtas automobilio veikimas privers jį ilgai tarnauti vaikams.

    Autovežio matmenys: 62 x 20,3 x 11,5 cm
    Vieno automobilio skyriaus matmenys: 8,4 cm ilgio x 3,2 cm aukščio x 3,7 cm gylio

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras