Pakabinamos lauko supynės

Pakabinamos lauko supynės

Gamintojas: WOOPIE
Prekės kodas: 28583
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 32.00€ Mokesčiai: 26.45€
Aprašymas

Pakabinamos lauko supynės

„Woopie“ sūpynės „3 in 1“ dėka suteiksite savo vaikui gražias akimirkas, kupinas linksmybių ir džiaugsmo. Mėlynos spalvos sūpynės „3in1“ yra puikus bet kurios žaidimų aikštelės papildymas. Matmenys: 35 x 44 x 37 cm. Tai suteiks begalinį džiaugsmą kiekvienam vaikui nuo 12 mėnesių.

Dėl nuimamo kojų gaubto ir nuimamo atlošo sūpynės puikiai tinka ir vyresniems vaikams. Gaminyje yra 3 naudojimo variantai: sūpynės vaikui su atlošu ir kojų gaubtu, sūpynės su atlošu arba sūpynės be atlošo. Laikui bėgant, augant vaikui, sūpynės dalys gali būti lengvai išardomos. Saugos diržai užtikrins saugų žaidimą.

Aukštis yra individualiai reguliuojamas dėl 160 cm ilgio tvirtinimo virvės.

Produktas pagamintas iš aukščiausios kokybės, ekologiškų medžiagų ir yra visiškai saugus vaiko sveikatai.

„Woopie“ įmonė yra viena iš pirmaujančių plastikinių žaislų gamintojų Europoje. „Woopie“ gaminiai sėkmingai parduodami vidaus rinkoje ir visoje Europoje.

„Woopie“ žaislai turi vieną tikslą - padaryti vaikus laimingus! Tarp plataus asortimento, „Woopie“, be kitų, yra ir karnavaliniai kostiumai bei kostiumai vaikams, bet taip pat kabančios sūpuoklės, putplasčio žaislai, įvairių rūšių sodo žaislai ir dar daugiau!

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras