KIDKRAFT žaidimų stalas LEGO

KIDKRAFT žaidimų stalas LEGO

Gamintojas: KIDKRAFT
Prekės kodas: 17512
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 239.00€ Mokesčiai: 197.52€
Aprašymas

KIDKRAFT žaidimų stalas LEGO

Mokytis su Kidkraft yra smagu – jūsų vaikui tikrai patiks šis rinkinys, kurį sudaro net 200 kaladėlių, suderinamų su klasikiniu LEGO (nesuderinama su DUPLO), stalas ir 3 laikymo indai. Stalas yra unikalus ir daugiafunkcinis, nuvalius konstrukciją ant stalo galima žaisti su kitais žaislais. 3 patvarios plastikinės giluminės talpos padės palaikyti nepriekaištingą tvarką. Stalviršio paviršius suderinamas su LEGO kaladėlėmis.

Stalas leidžia žaisti iš visų pusių, daug vaikų gali žaisti kartu statydami su kaladėlėmis. Nebereikia nemalonaus žaidimo su kaladėlėmis ant grindų. Tas, kuris bent kartą naktį basa koja užlipo ant palikto bloko ant grindų, norės turėti šį stebuklą savo namuose. Atidarykite dangtį, kad sukurtumėte dvi vienodas statybvietes su prieiga prie skrynioje esančių plytų, arba uždarykite abu dangčius, kad sukurtumėte vieną didelę statybų aikštelę.

Specialiai patentuotas užsegimas apsaugo nuo mažų pirštelių įstrigimo vaikams. Po žaidimo kaladėlės susemtos tiesiai į indą stalo viduje. Jei statybą ketinama tęsti kitą dieną, nebaigtus darbus galima saugiai laikyti dviejose papildomose dėžėse, esančiose stalo šonuose.

Stalas buvo sukurtas taip, kad liktų nepaliestas ilgus metus, kad patiktų daugiau vaikų ir būtų mėgstamiausias baldas vaikų kambaryje.

Prekės savybės:

- specialus stalviršis, suderinamas su klasikiniu LEGO (netinka DUPLO)

- Stumdomas viršus su gilia talpa viduje

- 2 papildomos dėžės blokams stalo šonuose

- Unikali ir patvari konstrukcija

- Pagaminta iš MDF, medžio, plastiko

- Reikalingas surinkimas

- gamintojas Kidkraft

- Žingsnis po žingsnio vaizdinės instrukcijos

- Matmenys: ilgis 91 cm x 48 cm plotis x 40 cm aukštis

- Gaminys: 17512

- Svoris: 19 kg

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras