Sensorinis veiklos skydelis ant sienos Krokodilas

Sensorinis veiklos skydelis ant sienos Krokodilas

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: V50469
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 79.00€ Mokesčiai: 65.29€
Aprašymas

Sensorinis veiklos skydelis ant sienos Krokodilas

Žaislas, kuris niekada nepasiklysta, visada bus savoje vietoje. Ar įmanoma žaisti su mažu vaiku? Žinoma - tiesiog prisukite šį žaislą prie sienos. Čia pateikiamas jutiminių ir tvarkymo žaislų rinkinys skydelio pavidalu, skirtas pakabinti ant sienos. Šio tipo žaislai puikiai tiks vaikų darželiuose, vaikų žaidimų aikštelėse, taip pat ir namuose, ypač jei lentynose trūksta vietos žaislams. Krokodilas yra ne tik žaislas, bet ir įdomus kambario dekoravimas.

Žaislas pakabinamas ant sienos vaikui tinkamame aukštyje ir Jūs galite žaisti be pabaigos.

Linksmas krokodilas kuris turi pagrindines pramogos:

 

  •     Dėlionė su gyvūnais, sudarytais iš trijų blokų. Tinkamai sukdamas blokelius, vaikas gali sutvarkyti keturis gyvūnus: krokodilą, zebrą, dramblį ir tigrą.
  •     Variklio kilpa ant metalinės vielos. Vedantis medinius karoliukus, vaikas rankomis treniruoja rankos ir rankos-akių koordinaciją. Jo dėmesį patraukia mieli įvairių spalvų ir formų karoliukai.
  •     Pamaina, o iš tikrųjų trys pamainos. Kiekviena eilutė yra skirtingos formos, kad būtų lengviau mankštintis. Ant kiekvieno poslinkio uždedama geometrinė figūra Linijos primena formą: kvadratas, apskritimas ir trikampis. Vaikas, judėdamas figūras išilgai linijos, įgyja įgūdžių, reikalingų vėliau, pvz., Piešti tokias figūras. Kiekviena figūra yra skirtingos spalvos.


Žaislo matmenimis gali žaisti daugiau nei vienas vaikas.

Sienų skydas, pritvirtintas prie sienos su keturiais sieniniais kištukais. Smeigtukai yra komplekte.

Amžius: 12m +

Matmenys: 91 x 32 x 6,5 cm

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras