Stelažinis Bestway Steel Pro Max baseinas 366 x 122cm (56420)

Stelažinis Bestway Steel Pro Max baseinas 366 x 122cm (56420)

Gamintojas: BESTWAY
Prekės kodas: 56420
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 315.00€ Mokesčiai: 260.33€
Aprašymas

Stelažinis Bestway Steel Pro Max baseinas 366 x 122cm (56420)

Stelažinis Bestway Steel Pro Max baseinas 366 x 122cm (56420)

STEEL-PRO MAX™ Bestway sodo karkasinis baseinas, kurio matmenys 366 x 122 cm, o talpa 10 250 l, suteiks komfortišką vėsinimą karštą dieną. Privatus sodo baseinas yra toks erdvus, kad vaikai ir jų tėvai gali juo lengvai naudotis.
Metalinis baseino karkasas atsparus lietui ir besikeičiančioms oro sąlygoms. Patentuota FrameLink™ sistema, t. y. specialiai suformuoti trišakiai, apsaugo nuo korozijos metalo ir metalo jungtyje.

Baseino praustuvas pagamintas iš DuraPlus™ – medžiagos, sujungiančios poliesterio tinklinį šerdį su dviem sluoksniais tvirto PVC. Tai užtikrina puikų apvalkalo patvarumą ir stiprumą. Neutrali, pilka išorinės baseino pusės spalva atrodo daug estetiškiau nei tradicinė mėlyna. Baseine įrengtos patogios ir saugios kopėčios, kurios leidžia lengvai ir greitai nuimti laiptelius, kai baseinas nenaudojamas. Dėl šios priežasties vaikai negalės įeiti į baseiną be suaugusiųjų priežiūros. Tokiame baseine telpa 10 250 litrų vandens, todėl nardyti galėsite be problemų. Greitam vandens nutekėjimui naudojami specialūs vožtuvai. Vandens grynumą užtikrina siurblys su filtru, kuris filtruoja vandenį, kad kuo ilgiau galėtumėte mėgautis vasaros tinginiavimu švariame vandenyje. Dėka komplekte esančio užvalkalo lengvai apsaugosite baseiną nuo kietų nešvarumų – žolės gabalėlių, lapų ar vabzdžių.

Į komplektą įeina:
- baseinas, kurio matmenys 366 cm x 122 cm
- filtro siurblys, kurio našumas 2,006 l / h #58383
- II tipo siurblio filtras #58094
- siurblio žarnos
- spaustukai
- sieteliai
- saugos kopėčios #58331
- baseino danga #58037
- siurblio angos kamščiai
- remonto lopas
- instrukcija

Svarbiausios baseino savybės:

  • Trijų sluoksnių, labai patvarios PVC ir poliesterio šoninės sienelės.
  • Aukščiausios kokybės, atsparus korozijai, cinkuoto plieno rėmas, kurio dėka baseinas yra labai stabilus.
  • Apvali baseino forma reiškia lengvą surinkimą, didesnį konstrukcijos stabilumą ir mažiau švaistomos erdvės (baseinas nereikalauja šoninės atramos). Surinkimas gali būti atliktas be įrankių!
  • Šiuolaikinių technologijų dėka baseino konstrukcija užtikrins ilgą jo tarnavimo laiką.

„Bestway“ gaminiams suteikiame 12 mėnesių garantiją nuo pirkimo datos. Garantija netaikoma gedimams, atsiradusiems mechaniškai, dėl naudojimo klaidų ir natūralaus prekės nusidėvėjimo.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras