Veidrodėlis į automobilį

Veidrodėlis į automobilį

Gamintojas: BAMBINO
Prekės kodas: 000344
Pastaba:
Pristatymas: PER 1-2 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 8.00€ Mokesčiai: 6.61€
Aprašymas

Veidrodėlis į automobilį

Dėl naujoviško veidrodžio užtikrinkite nuolatinį kontaktą su savo kūdikiu ir tuo pačiu užtikrinkite maksimalų saugumą keliaujant automobiliu. Automobilio veidrodėlis leis nenukreipti dėmesio į vaiką, nenukreipiant dėmesio nuo kelio, o tai sutrumpina reakcijos laiką pavojingose ​​situacijose.
 
Pagrindinės automobilio veidrodžio savybės:

     Neprilygstamas akių kontaktas: veidrodžio dėka jūs palaikote nuolatinį vizualinį kontaktą su savo vaiku ir nereikia nusisukti nuo vairo. Tai reiškia didesnį pasitikėjimą savimi ir greitesnes reakcijas, o tai itin svarbu kilus galimoms grėsmėms kelyje.
     Dydis, kurio pakanka: 9,5 x 6,5 cm veidrodis suteikia platų matymo lauką, leidžiantį stebėti didelę erdvę, kurioje yra jūsų vaikas.
     Universalus suderinamumas: Nepriklausomai nuo automobilio markės, veidrodis yra suderinamas su beveik visais automobiliais. Jo funkcionalumu galėsite mėgautis nepriklausomai nuo transporto priemonės, kuria keliaujate.
     Patvarus ir praktiškas: Veidrodis yra nedūžtantis, o tai reiškia, kad jums nereikia jaudintis dėl galimos žalos keliaujant. Surinkimas ir išmontavimas yra itin paprasti, todėl nesunkiai galėsite jį perkelti iš vienos transporto priemonės į kitą.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras