Notice: Undefined index: total in /home/admin/domains/neidukas.lt/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_product.php on line 665 BESTWAY baseinas Fast Set 366 x 76 cm.

BESTWAY baseinas Fast Set 366 x 76 cm.

BESTWAY baseinas Fast Set 366 x 76 cm.

Gamintojas: BESTWAY
Prekės kodas: 57274
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 119.00€135.00€ Mokesčiai: 98.35€
Aprašymas

BESTWAY baseinas Fast Set 366 x 76 cm.

„Bestway Fast Set“ išsiplėtimo baseinas, kurio skersmuo 366, o aukštis - 76 cm. „Fast Set“ baseinams visų pirma būdingas nepaprastas montavimas - tiesiog padėkite baseino baseiną ant kieto, išlyginto paviršiaus, pripūskite baseino viršutinę dalį ir užpildykite vandeniu. „Fast Set“ konstrukcija leidžia reguliuoti baseino aukštį - pilant vandenį, baseino sienos yra ištemptos vandens ir auga kartu su vandens lygiu. Dėl to galite naudotis baseinu įvairiuose vandens gyliuose ir stebėti žaidžiančius vaikus, kurių nedengia baseino sienos. Baseinas gali būti naudojamas vandens lygyje nuo kelių iki keliasdešimt cm.

Rinkinį sudaro:
- baseinas, kurio matmenys 366 x 76 cm;
- filtro siurblys, kurio talpa 1249l / h;
- I tipo siurblio filtras;
- koštuvai;
- spaustukai;
- siurblio žarnos;
- taisymo pleistras;
- instrukcija;

Svarbiausios baseino savybės:
Trisluoksnės, labai patvarios šoninės sienos pagamintos iš „Tritech ™“ medžiagos - PVC ir poliesterio derinio. Pamušalą palaiko pripučiamas žiedas. Itin paprastas ir greitas montavimas, kuris paprastai trunka apie 10 minučių 2-3 žmonėms. Baseino talpa yra 5,377 litrai (80%). Šiuolaikinių technologijų dėka baseino konstrukcija užtikrins ilgą jo tarnavimo laiką.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras