BESTWAY pripučiamas čiužinys su integruota pompa 203x152cm. (67403)

BESTWAY pripučiamas čiužinys su integruota pompa 203x152cm. (67403)

Gamintojas: BESTWAY
Prekės kodas: 67403
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 63.00€ Mokesčiai: 52.07€
Aprašymas

BESTWAY pripučiamas čiužinys su integruota pompa 203x152cm. (67403)

Pabuskite atsinaujinę ir pailsėję ant Bestway® Tritech™ pripučiamo čiužinio! Ši karalienė lova žada tvirtumą, ilgaamžiškumą ir komfortą visą naktį. Dėl kompaktiško dydžio ir įmontuoto siurblio jį galima greitai ir patogiai naudoti, kai tik reikia. Be to, dėl Ultra-Fresh™ antibakterinės dangos jūsų lova bus apsaugota nuo kvapą sukeliančių bakterijų, pelėsių ir grybelių atsiradimo ant miegamojo paviršiaus.

Patvari konstrukcija:

Patogaus miegamojo paviršiaus ir tvirtos konstrukcijos dėka puikus nakties miegas jau visai šalia. Šios lovos vidinė konstrukcija pagaminta iš Tritech medžiagos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą, o kartu leidžia čiužiniui išlaikyti tą pačią formą, nesvarbu, kiek kartų jis būtų pripučiamas ir nuleidžiamas. Ši medžiaga, specialiai sukurta kietumui, sumažina oro praradimą naktį. Specializuota Tritech medžiaga padidina vidinį atsparumą tempimui ir suteikia kontūrinę atramą, kad būtų patogu visą naktį. Ši patvari, atspari įtempiams patikrinta medžiaga gali atlaikyti svorį ir judėjimą, atsirandantį puikiai miegant.

Paprastas surinkimas:
Integruotas kintamosios srovės oro siurblys pripučia čiužinį per 4 minutes, todėl jis yra paruoštas miegoti, kai esate. Ryte greito čiužinio ištuštinimo vožtuvas leidžia jį lengvai sulankstyti. Suplotą ir sulankstytą lovą galima tiesiog įdėti į pridedamą nešiojimo krepšį, kad būtų lengviau transportuoti ir laikyti.

Čiužinio matmenys:

- Ilgis - 203 cm
- Plotis - 152 cm
- Aukštis - 46 cm

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras