BIBS čiulptukas šviečiantis tamsoje 0-6 mėn (S) 1 vnt.

BIBS čiulptukas šviečiantis tamsoje 0-6 mėn (S) 1 vnt.

Gamintojas: BIBS
Prekės kodas: 100255-Dark-Oak
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 8.50€ Mokesčiai: 7.02€
Aprašymas

BIBS čiulptukas šviečiantis tamsoje 0-6 mėn (S) 1 vnt.

Vyšnios formos (apvalus) čiulptukas labiau panašus į krūtį nei kitaip čiulptukai. Jo spenelis pagamintas iš natūralaus latekso - 100% natūralios medžiagos. Natūralus lateeksas yra patvarus, švelnus ir elastingas. Spenelis turi skylutę orui ir čiulpiamas susiglaudžia, todėl mažyliui lengva išstumi iš jo orą - taip imituojamas krūties čiulpimas. Čiulptuko pagrindas gaminamas iš polipropileno (PP) - tvirto ir lengvo plasto. Jis šiek tiek tiek išgaubtas, kad nedirgintų odos, ir turi angas orui bei apsaugina rankenėłu. BIBS čiulptukas šviečiantis tamsoje 0-6 mėn (S) 1 vnt.

Detalesnė informacija

    Spenelis - 100 proc natūralus lateeksas, pagrindas - polipropilenas (PP).
    1 dydis (0–6 mėn.)
    Svoris 5,95 g.
    Pagrindo skersmuo 45 mm.
    Spenelio ilgis 27 mm, braižytuvas 15 mm.
    Sudėtyje nėra difenilolpropano (BPA) ir polivinilchlorido (PVC).
    Čiulptukai „Bibs Color“ reguliariai tikrinami atsitiktinai atrankos būdu Danijos vartotojų laboratorijoje. Jie gaminami nenaudojant vaikų darbo, kontroliuojamoje aplinkoje.

Laikymas

Čiulptukas turi būti norimas sausai ir apsaugotas nuo nešvarumų, pvz., Spintelėje arba jam skirtame dėkle. Jį reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio, nes jų veikia natūralus lateeksas gali susilpnėti. Nelaikykite čiulptuko pamerkto į dezinfekuojamąjį ar sterilizuojamąjį skystį, nes gali sumažėti jo patvarumas.

Naudojimo instrukcija

    Prieš pirmą kart pažvelgti į čiulptuką sterilizuoja jį pamerkdami į verdantį vandenį. Į čiulptuko vidų per skylutę orui gali patekti vandens - sus pasirinkti čiulptuką, kad į jį patekęs vanduo ištekliai.
    Čiulptukus valykite ir sterilizuokite kasdien. Jiems sterilizuoti nenaudokite mikrobangų krosnelės, plovikliai ir indaplovės, nes tai kenkia natūraliai gumai.
    Dėl saugumo ir higienos keistų čiulptuką nauju kas 4–6 savaites.
    Jei čiulptukas netyčia atsidurtų ieškoti giliai mažylio burnoje, švelniai jį išimtų. Trys jame esančios angos neleis mažyliui uždusti.
    Dėl mažylio dantukų ir sveikatos krzyżomenduojama merkti čiulptuko į saldintus gaminius ar vaistus.
    100 procentų natūralus kaučiukas, iš kurio gaminamas čiulptuko spenelis, retais atvejais gali būti aller reaktyvus.
    Gaminys atitinka Europos standartą EN 1400 + A1.

ĮSPĖJIMAS!

    Prieš pinigus čiulptuką cash with the card jį atidžia patikrinkite, ypač jei mažylis turi dantukų. Patampykite čiulptuką visomis kryptimis. Nebenaudokite, jei pasirodytų, kad jis yra sėkmingas ar nebetvirtas.
    Naudokite tik specialius pagal standartą EN 12586 išbandytus čiulptukų laikiklius. Neriškite prie čiulptuko kokių nors raištelių ar kaspinėlių, nes mažylis gali uždusti.
    Saugokite čiulptuką nuo tiesioginių saulės spindulių.
    Neriškite čiulptuko mažyliui prie kaklo, nes jis gali susižaloti.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras