INJUSA elektromotociklas Kawasaki Cross 12V

INJUSA elektromotociklas Kawasaki Cross 12V

Gamintojas: INJUSA
Prekės kodas: 6835
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 309.00€ Mokesčiai: 255.37€
Aprašymas

INJUSA elektromotociklas Kawasaki Cross 12V

Injusa Kawasaki Cross 12V elektrinismotociklas atrodo kaip tikras! Variklis pasiekia maždaug 5–6 km / h greitį ir skleidžia garsus. Platūs ratai užtikrina transporto priemonės stabilumą vairuojant. Be to, variklyje yra šoniniai ratai, kurie tikrai palaikys vaikus, kurie dar nesugeba išlaikyti pusiausvyros dviratėse transporto priemonėse. Šoninius ratus galima nuimti. Variklio ratai turi slopinančią dangtelį. Visa buvo pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų. Matmenys: 111 x 56 x 76 cm. Svoris 10,5 kg. Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.

Transporto priemonė turi žinomo prekės ženklo „Kawasaki“ motociklų licenciją. Dviratis atrodo kaip tikras sportinis kryžius.


INJUSA - garsios Ispanijos įmonės, veikiančios rinkoje nuo 1947 m., Gaminiai pasižymi aukšta kokybe ir išskirtiniu dėmesiu detalėms. Visi gaminiai, tokie kaip elektrinės transporto priemonės, dviračiai, bėgimo dviračiai, triračiai, vaikų namai, buvo sukurti saugiam ir begaliniam žaidimui, o tai daro didelę įtaką vaiko motorinei raidai ir vaizduotei. Kiekvieną gaminį išbandė ir suprojektavo specialistų grupė, užsiimanti vaikų žaislų gamyba. „Injus“ žaislai yra geriausia dovana, kurią galite dovanoti ne tik savo vaikams. Injusa pakeis jūsų vaiko pasaulį į dar linksmesnį ir spalvingesnį linksmų linksmybių laiką ...

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras