FEBER plastikinis lauko namelis

FEBER plastikinis lauko namelis

Gamintojas: FEBER
Prekės kodas: 13221
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 270.00€289.00€ Mokesčiai: 223.14€
Aprašymas

FEBER plastikinis lauko namelis

Žinomos firmos Feber sodo namelis su sukamomis durimis vaikams puikiai tiks daug valandų linksmybėms gryname ore. Namas yra neatsiejamas kiekvienos žaidimų aikštelės elementas tiek namuose, tiek viešose vietose. Jis gali būti naudojamas kaip namuose, virtuvėje, grilyje (įskaitant kriauklę), sode, mokykloje, pardavimo automate ir prekybos centre. Namas pagamintas iš kokybiškų medžiagų, atkreipiant dėmesį į smulkiausias detales. Atsparus, lengvai montuojamas ir aprūpintas Anti UV sistema, kad būtų išvengta spalvos praradimo ir padidintas medžiagos atsparumas. Vaikams nuo 2 metų.

Charakteristika:

    - vaikams nuo 2 metų,
    - 6 žaidimų aikštelės: virtuvė, grilis (su kriaukle), sodas (su puodu), automatas, mokykla (su lenta) ir prekybos centras.
    - lengva surinkti,
    - įrengta Anti UV sistema.

  • Amžius nuo 2 metų
  • Medžiaga plastikas
  • Gaminio matmenys 124 x 70 x 108 (cm)
  • Pakuotės matmenys 111 x 25 x 103 (cm)
  • Svoris 21 (kg)

FEBER žaislai yra: sodo žaislai, sūpynės, žaidimų aikštelės, vandens čiuožyklos ir čiuožyklos, triratės transporto priemonės ir daugelis kitų. FEBER yra žaislai, turintys AENOR ISO 9001, ISO 14001 ir OSHAS18001 sertifikatus, įrodančius visų su žaislų gamyba susijusių procesų tobulumą ir kokybę: nuo projektavimo ir gamybos iki aptarnavimo.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras