Karkasinis baseinas 488 x 305 x 107 cm. Swim Vista Series™ 56946 11in1

Karkasinis baseinas 488 x 305 x 107 cm. Swim Vista Series™ 56946 11in1

Gamintojas: BESTWAY
Prekės kodas: 56946
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 739.00€ Mokesčiai: 610.74€
Aprašymas

Karkasinis baseinas 488 x 305 x 107 cm. Swim Vista Series™ 56946 11in1

Naujausias rėminis baseinas iš Bestway Power Steel™ Swim Vista Series™ II kolekcijos, kurio matmenys yra 488 x 305 x 107 cm ir talpa 10 949 l, suteiks palaimingą vėsinimą karštą dieną. Neįprastas baseino dizainas, imituojantis akmeninę sieną, puikiai derės su sodu. Be to, baseine įrengti du langai, leidžiantys stebėti savo sodą iš povandeninės perspektyvos.

Baseino karkasas pagamintas iš metalinės konstrukcijos, atsparios lietui ir besikeičiančioms oro sąlygoms. Be to, jame sumontuota Seal & Lock™ sistema, užtikrinanti saugų vamzdžių sujungimą.
Baseino praustuvas pagamintas iš patvarios, trijų sluoksnių Tritech™ medžiagos, kuri yra PVC ir poliesterio derinys. Trijų sluoksnių juosta papildomai palaiko lentą.
Vandens filtravimu pasirūpins 3,028 l/h našumo smėlio siurblys. Tai padės išlaikyti švarų vandenį, todėl būsite tikri, kad karštomis dienomis jūs ir jūsų vaikai galės kvėpuoti ir atsivėsinti su saugumo jausmu. Filtravimo siurblys yra nepakeičiamas sprendimas vandens kokybei jūsų baseine pagerinti.
ChemConnect™ dozatorius palaiko švarų ir sveiką vandenį, tolygiai paskirstydamas chlorą visame baseine. Chloro išsiskyrimas iš dozatoriaus užtikrina stabilų chloro lygį, būtiną tinkamam cheminiam balansui.
Baseine įrengtos patogios ir saugios kopėčios, kurios leidžia lengvai ir greitai nuimti laiptelius, kai baseinas nenaudojamas. Dėl šios priežasties vaikai negalės įeiti į baseiną be suaugusiųjų priežiūros.
Dėka komplekte esančio užvalkalo lengvai apsaugosite baseiną nuo kietų nešvarumų – žolės gabalėlių, lapų ar vabzdžių.
Įspūdingų matmenų ovalus baseinas karštą dieną leis atsivėsinti visai šeimai. Tokiame baseine telpa 10 949 litrai vandens, todėl nardyti galėsite be problemų. Norint greitai išleisti vandenį, naudojami specialūs vožtuvai.


Į komplektą įeina:
- baseinas, kurio matmenys 488 x 305 x 107 cm
- 3.028l talpos smėlio siurblys #58515
- tekančių cheminių medžiagų dozatorius Chemconnect™ #58501
- siurblio žarnos
- sieteliai
- spaustukai
- siurblio angos kamščiai
- saugos kopėčios #58335
- baseino danga # 58290
- povandeninis remonto lopas
- instrukcija

Svarbiausios baseino savybės:
- vandens talpa (90%): 10,949 L
- lengva nustatyti, apie 20 minučių (2-3 žmonės), surinkimui nereikia įrankių
- korozijai atsparūs metaliniai rėmai
- patvarios šoninės sienelės iš PVC ir 3 sluoksnių poliesterio
- 3 sluoksnių dirželis suteikia papildomą atramą sienai
- Chemconnect srauto dozatorius, integruotas su siurbliu. Dozatorius veikia automatiškai, jam nereikia rankinio valdymo. Prietaiso prijungimas prie siurblio leidžia tolygiai paskirstyti chlorą vandenyje. Chemconnect dozatorius sėkmingai pakeičia tradicinės plūdės naudojimą. Jis pritaikytas 2,5 cm skersmens cheminėms tabletėms.
- Dėl ovalo formos baseinas tampa kompaktiškesnis, jam reikia mažiau vietos įrengti ir mažiau vandens užpildyti.
- šiuolaikinių technologijų dėka baseino konstrukcija užtikrins ilgą jo tarnavimo laiką.

„Bestway“ gaminiams suteikiame 12 mėnesių garantiją nuo pirkimo datos. Garantija netaikoma gedimams, atsiradusiems mechaniškai, dėl naudojimo klaidų ir natūralaus prekės nusidėvėjimo.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras