Žaislinė šiukšliavežė VOLVO su šviesos ir garso efektais 19 cm.

Žaislinė šiukšliavežė VOLVO su šviesos ir garso efektais 19 cm.

Gamintojas: MAJORETTE
Prekės kodas: 213743000
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 18.00€ Mokesčiai: 14.88€
Aprašymas

Žaislinė šiukšliavežė VOLVO su šviesos ir garso efektais 19 cm.

VOLVO licencijuotas metalinis šiukšliavežis su šviesos ir garso funkcija. Be to, automobilis turi atidaromas viršutines ir galines dureles bei kilnojamą šiukšlių konteinerį. Ilgis: 19 cm.

     „Majorette Grand“ serija: komunalinių paslaugų transporto priemonės yra naujos, didesnės versijos, „Grand Volvo“ šiukšliavežis su metaliniais elementais, pilnas įdomių funkcijų, pagamintas masteliu 1:43, ilgis 19 cm.
     OFICIALUS VOLVO PRODUKTAS: licencijuotas Volvo žaislinis šiukšliavežis tiksliai atkartoja viso dydžio miesto tarnybinius automobilius ir yra paruoštas gatvių valymui bei šiukšlių išvežimui.
     REALIŠKOS DUOMENYS: Pilnai veikianti transporto priemonė, kaip ir tikrame šiukšliavežyje, turi pakeliamą šiukšlių dėžę, kurią galima pritvirtinti prie transporto priemonės galo, ir kilnojamąjį atliekų konteinerį.
     VISOMS SĄLYGOMS: nebijo lietaus, šalčio ir nelygaus paviršiaus, nes komplektuojamas su guminėmis padangomis su protektoriumi, 2 žibintais, rūko žibintais ir 2 garso efektais.
     PLIENINĖ KONSTRUKCIJA: vairuotojo kabina, kuro bakas ir posparniai pagaminti iš metalo, todėl yra atsparūs smūgiams, veikia su baterijomis: 2x1,5V: R03/AAA (yra komplekte), vaikams nuo 3 metų.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras