Medinis, edukacinis. sensorinis veiklos žaidimas ant sienos

Medinis, edukacinis. sensorinis veiklos žaidimas ant sienos

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: 44557
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 199.00€229.00€ Mokesčiai: 164.46€
Aprašymas

Medinis, edukacinis. sensorinis veiklos žaidimas ant sienos

Vikšro sieninė plokštė susideda iš penkių atskirų komponentų. Kiekvienas elementas yra medinis ratas, kurio skersmuo 44 cm, ir jis slepia kitas atrakcijas. Čia pateikiamos atskirų plokščių funkcijos:

    Pirma: tai vienintelis skydas, kuris yra oranžinės spalvos ir turi geltonus fasadus. Be estetinės vertės, skydelyje yra variklio kilpa, ant kurios yra 8 įvairių formų ir spalvų karoliukai. Virš kilpos yra raudona nosis ir akių pora, sumontuota ant metalinio strypo.
    Kita trasos dalis yra 4 pasukami ratai. Trys iš jų yra nudažyti „užburiančiu“ raštu. Ketvirtasis apskritimas šiek tiek skiriasi nuo kitų, nes jo paviršiuje yra skaidri siena. Apačioje, apskritimo viduje, galime rasti spalvotus kamuoliukus, suskirstytus į 6 rinkinius.
    Trečias ir tuo pat metu vidurinis skydelis yra ne kas kita, kaip spalvų mokymasis. Ant skydelio yra medinis apskritimas su 4 išpjovomis. Būtent šiose išpjovose buvo sumontuoti spalvoti akiniai pagrindinėmis spalvomis: mėlyna, raudona ir geltona. Apačioje yra 6 spalvų paletė.
    Ant vikšro pilvo yra 5 durys, kurias galima uždaryti ir atidaryti įvairiais būdais. Vaiko užduotis bus rasti būdą, kaip atidaryti duris, tačiau linksmybės tuo nesibaigia. Atidarę duris rasite 5 skirtingas medžiagas, kurių kiekvienas turi skirtingą paviršių.
    Paskutinis skydelis yra perjungiklis su krumpliaračiais. Pasukdami vieną, galime priversti kitus judėti, žinoma, viskas priklauso nuo išdėstymo.

Dėmesio! Plokščių surinkimo tvarka gali būti bet kokia, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus.

Viskas pagaminta iš mdf, medžio ir metalo.

Sieninis skydas tvirtinamas prie sienos naudojant išsiplėtimo kaiščius ir tvirtinimo varžtus, kurie yra komplekte (22 kištukai ir 22 varžtai).

Amžius: 18m +

Tiesios linijos matmenys: 187 x 76 x 12 cm. Matmenys gali skirtis dėl galimybės montuoti plokštes įstrižai arba savo nuožiūra.

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras