Satino patalynės komplektas Home Satin 220x200

Satino patalynės komplektas Home Satin 220x200

Prekės kodas: 2338434
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 55.00€ Mokesčiai: 45.45€
Aprašymas

Satino patalynės komplektas Home Satin 220x200

Satino patalynė 220x200 Home Satin yra minkšta, maloni ir ypatingai subtili liesti. Patalynės komplektų gamybai naudojamas audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės siūlų, kurie kartu su šiuolaikišku dizainu ir tinkamai prisotintomis spalvomis suteikia labai aukštos kokybės gaminį. Kiekvienas patalynės komplektas yra unikalaus, originalaus rašto, o spalvų pasirinkimas ir spalvų deriniai priverčia gaminį įnešti teigiamos nuotaikos į bet kokį interjerą. Spalvos išraiškingos ir išlaiko originalią spalvą net po daugelio plovimų. Įdomūs raštai puikiai tiks bet kokiame interjere. Subtilus gaminio paviršius gaunamas dėl atlasinio pluošto pynimo. Minkšta medvilnės satino medžiaga garantuoja atsipalaidavimą ir poilsį miego metu.

Papildomas privalumas – estetiška pakuotė, todėl puikiai tinka dovanai.

Į satino patalynės komplektą įeina:

  • - antklodės užvalkalo dydis 220x200 cm - 1 vnt.
  • - pagalvės užvalkalo dydis 70x80 cm - 2 vnt.

     Medžiaga: 100% medvilnė su tankiu satino pynimu
     Antklodės užvalkalas ir pagalvių užvalkalai su užtrauktuku.

Priežiūros instrukcija: patalynė turi būti išskalbta prieš pirmą naudojimą, skalbti 40°C išverstą, nebalinti, pakabinti, kad išdžiūtų, galima džiovinti džiovyklėje, lyginti iki 150°C, nevalyti sausai.

Gamybai naudojamas audinys turi Trustworthy Textiles sertifikatą, patikrintas dėl kenksmingų medžiagų pagal OEKO-TEX® Standard 100.

 

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras