Mokinames: segti, užsegti, surišti, suspausti

Mokinames: segti, užsegti, surišti, suspausti

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: V51628
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 81.00€ Mokesčiai: 66.94€
Aprašymas

Mokinames: segti, užsegti, surišti, suspausti

Čia yra sienų plokščių rinkinys, ugdantis rankų darbo įgūdžius ir jutimą. Tiesiog priartėkite prie sienos ir pradėkite smagiai manipuliuoti turimais atrakcionais. Lygiai taip pat svarbu, kad žaislas niekada nepasiklystų ir visada bus savo vietoje. Tiesiog prisukite prie sienos. Šio tipo žaislai puikiai tiks vaikų darželiuose, vaikų žaidimų aikštelėse, taip pat ir namuose, ypač jei lentynose trūksta vietos žaislams.

  •     skydelis su rausva suknele - šioje grupėje vaikas praktikuos visus įgūdžius, reikalingus apsirengti: sagų tvirtinimas ir atsegimas, užsegimai (ant rankovių) ir rišimo lankai;
  •     kuprinės lenta - čia rasite tipinius kuprinių ir krepšių užtrauktukus: dvi sagtis ir užtrauktuką;
  •     skydelis su batais - nėrimas yra vienas iš pagrindinių įgūdžių, kuriuos reikia įvaldyti, todėl ši lenta tikrai bus naudinga treniruotėms. Du dideli sportbačiai suteikia galimybę abiem pynimo raišteliais per skylutes ir mokyti surišti batus.
  •     lenta su šortais yra dar vienas tipiškas užtrauktukas, susidedantis iš velcro kišenės ir dviejų metalinių sagčių;


Visa yra pagaminta įdomiomis spalvomis, kurios patraukia vaiko akis. Lentos pagamintos iš medžio. Elementai buvo pritvirtinti prie spalvoto veltinio fono. Tai suteiks įdomių pramogų daugeliui vaikų. Galite patys nuspręsti, kaip pritvirtinsite skydus: vertikaliai, horizontaliai ar kitaip, kurie tiktų jūsų interjerui.

Žaislas pakabinamas ant sienos vaikui tinkamame aukštyje ir jūs galite žaisti be pabaigos. Sienų plokštės, pritvirtintos prie sienos, keturiais sieniniais kištukais. Smeigtukai yra komplekte.

Amžius: 18m +

Vienos lentos matmenys: 44 x 44 x 2cm

Nuoroda V51628

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras