Sensorinis sienos veiklos skydelis Katinėlis

Sensorinis sienos veiklos skydelis Katinėlis

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: V50676
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 55.00€ Mokesčiai: 45.45€
Aprašymas

Sensorinis sienos veiklos skydelis Katinėlis

Čia pateikiamas jutiminių ir tvarkymo žaislų rinkinys skydelio pavidalu, skirtas pakabinti ant sienos. Tiesiog priartėkite prie sienos ir pradėkite smagiai manipuliuoti turimais atrakcionais. Lygiai taip pat svarbu, kad žaislas niekada nepasiklystų ir visada bus savo vietoje. Dabar tai įmanoma, nes Jūs tiesiog prisukate prie sienos. Šio tipo žaislai puikiai tiks vaikų darželiuose, vaikų žaidimų aikštelėse, taip pat ir namuose, ypač jei lentynose trūksta vietos žaislams.

Kačiukas yra labirintas, kurio skaičiai nuo 1 iki 9. Kiekviename labirinto gale yra žuvys. Kiek žuvų kačiukas sumedžios? Patikrinkite patys. Vaikas gali suderinti numerį su skydelyje nupieštų žuvų skaičiumi arba bet kokiu kitu būdu susitarti su numeriais, kad juos pažintų. Taip pat galite žaisti su skaičiais, pavyzdžiui, labirintu, kartu treniruodamiesi rankomis.

Žaislas pakabinamas ant sienos vaikui tinkamame aukštyje ir jūs galite žaisti be pabaigos. Ne mažiau svarbu, kad šią plokštę būtų galima derinti su kitomis tos pačios serijos išgaubtomis pusėmis, kad gautumėte dar didesnį žaidimo paviršių ir įdomią dekoraciją. Gaminys pagamintas iš MDF, medžio ir metalo.

Sienų skydas, pritvirtintas prie sienos su keturiais sieniniais kištukais. Smeigtukai yra komplekte.

Amžius: 18m +

Matmenys: 55 x 36 x 3cm

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras