Vyšnių kauliukų pagalvėlė-šildyklė 170 g.

Vyšnių kauliukų pagalvėlė-šildyklė 170 g.

Gamintojas: SENSILLO
Prekės kodas: 387604
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 5.50€ Mokesčiai: 4.55€
Aprašymas

Vyšnių kauliukų pagalvėlė-šildyklė 170 g.

Natūrali šildyklė su vyšnių kauliukų užpildu. Šiluma suteiks jaukumo ir padės greičiau užmigti, atsipalaiduoti. Vyšnių kauliukai yra termiškai apdoroti, tokiu būdu yra išsaugomas higieninis ir natūralus produktas. Kauliukai supakuoti medvilniniame maišelyje. Svoris 170 g.

Panaudojimas:

Atsipalaidavimui ir gerai savijautai Jums ir Jūsų vaikeliui. Skausmo malšinimui, kai yra rekomenduojama šilumos terapija, kaip pavyzdžiui: esant žarnyno peristaltikos sutrikimams, vaiko dieglių malšinimui, kraujotakos skatinimui, spazmų atsipalaidavimui mėnesinių metu, raumenų patempimo atpalaidavimui. Šilumos procedūrų negalima taikyti esant uždegimams arba prie karštį sukeliančių susirgimų. Esant abejotiniems atvejams, pasitarkite su gydytoju arba vaistininku.

Šildymas:

Šildant mikrobangų krosnelėje, prašome atkreipti dėmesį į sekančias nuorodas:

Šildykite pagalvę maždaug 60 sekundžių esant 300 - 600 W galiai.

Pašildytą pagalvę pakratykite ir patikrinkite jos įkaitimo lygį.

Jeigu pageidaujate daugiau šilumos, tai pakartokite veiksmus 1+2.

Bendras šildymo laikas neturi viršyti dviejų minučių.

Šildymą galima atlikti tik mikrobangų krosnelei tinkamuose induose, bet niekuomet nenaudoti metalo (pvz.mikrobangų krosnelės kepsnynės grotelių).

Šildymas orkaitėje maks. 4 minučių prie 120 ºC temperatūros.

Jeigu šildymo pagalvė yra per karšta, tai prieš naudojimą leiskite jai atvėsti.

 

Šaldymas:

Kauliukų pagalvėlę palaikykite šaldytuvo kameroje, kad kauliukai gerai atvėstų, o tuomet dėkite juos ant sumušimo vietos.

Kauliukai ilgai išlaiko šaltį.

 

Prašome atkreipti dėmesį:

Būtinai prisilaikykite nurodyto šildymo laiko. Ilgesnis šildymo laikas gali sukelti produkto gedimus. Venkite ilgesnio tiesioginio kontakto su oda. Prieš sekantį produkto panaudojimą leiskite jam atvėsti. Duodami šildyklėmis naudotis vaikams, rekomenduojame, kad šie būtų prižiūrimi suaugusiųjų.

Visuomet patikrinkite vyšnių kauliukų pagalvės siūles, prieš panaudojant ją kūdikiams ir mažamečiams vaikams. Esant palaidiems vyšnių kauliukams gresia pavojus užspringti ir uždusti. Būtinai laikykitės nurodytų instrukcijų.

 

Priežiūros nuorodos:

Neskalbkite vyšnių kauliukų pagalvės.

Laikykite sausoje vietoje.

Naudokite šį produktą tik pagal nustatytą paskirtį. Esant netinkamam naudojimui ir priežiūrai, sauga negarantuojama! Rekomenduojama  šildomąją pagalvę pakeisti nauja, vėliausiai praėjus 5 m.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras