Edukacinis žaidimų staliukas Kelionė

Edukacinis žaidimų staliukas Kelionė

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: 44657
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 68.00€ Mokesčiai: 56.20€
Aprašymas

Edukacinis žaidimų staliukas Kelionė

Šis medinis vystomas stalas iš Viga Toys ūkio yra ryškių spalvų ir apvalių formų, skatinančių vaikus pasitelkti vaizduotę ir kurti fantastiškas istorijas. Jis yra pakankamai didelis, kad vienu metu galėtų žaisti keli vaikai. Šis lavinantis stalas itin gausiai aprūpintas daugybe žaidimų. Stalą sudaro: traukinio bėgiai su lokomotyvu ir vagonu, rūšiuotojas, lėkštė, verpimo krumpliaračiai, piramidė, ksilofonas garsams skleisti ir daug daugiau.

Medinis žaidimų stalas vaikams iš VIGA yra vienintelis stalas, kuriame vaikai gali jaustis saugiai ir žaisti ilgą laiką. Stalas susideda iš kelių elementų ir apjungia įvairius žaidimus, kurie atlieka savo vaidmenį vaiko raidoje. Žaidimai spalvingi, įtraukiantys ir subtiliai perteikiantys vaikui naujas žinias bei įgūdžius.

Įspūdinga tai, kad pasirinkę šį lavinamąjį stalą, kuriame dera daug kitų žaidimų, suteikiate vaikui galimybę mokytis ir tobulėti vienu daiktu!

Į žaislų stalą įtrauktų figūrėlių įvairovė ir spalvos leidžia įvairiai tarnauti vaikui.

Traukinių takeliai su eile ir įvairiomis kliūtimis yra nuostabi pramoga vaikui. Vaiko užduotis – teisingai juos susieti ir važiuoti traukiniu bėgiais, pravažiuojant malūną su besisukančiu peiliuku, lėkštę, garso cimbolus, vartus su varpeliu. Visi kūriniai turi skirtingus ir įdomius garsus kūdikio ausiai, kuri mėgsta ritmą ir melodiją.

Ant stalo dedami krumpliaračiai – mechanizmas, kuris yra vienas mėgstamiausių vaikų. Spalvingi krumpliaračiai aiškiai parodo vaikams priežasties ir pasekmės ryšį tarp akies ir rankos. Vaikas sužino, kad kiekvienas jo judesys turi matomą rezultatą. Pirštais sukdamas vieną iš ratų, jis iš karto sužadina kito veiksmą, kurio anksčiau nebuvo palietęs.

Šis naujas mechanizmas vaikui yra priemonė stimuliuoti jo protą.

Žaislas sustiprina tėvų ir vaikų ryšį. Šis medinis stalas skatina tėvus palydėti vaiką ir parodyti jam detales apie elementus, kuriuos jis mato ant stalo, bet dar negali suprasti. Svarbu, kad tėvų veikla sukeltų vaiko susidomėjimą tiek, kad vaikas teisingai suprastų savo vaidmenį kiekviename žaidime.
 

Charakteristika:

– Didelis žaidimų pasirinkimas užtikrins ilgalaikes pramogas.
- Žaisdami lavina smulkiąją motoriką.
- Vaikas lavina pirštų ir rankų judesių tikslumą.
- Moko atpažinti spalvas ir formas.
- Skatina kūrybiškumą, vaizduotę ir bendradarbiavimą.
- Daugiafunkcis žaislas leidžia žaisti keliems vaikams vienu metu.
- Stalas su visais elementais nudažytas netoksiškais dažais.
- Vaikams nuo 18 mėn.

Žaislo elementai supakuoti į estetišką, spalvingą kartoninę dėžutę, šios estetiškos pakuotės dėka žaislas puikiai tiks dovanai!
Visas daiktas pagamintas iš buko medienos ir nudažytas netoksiškais pastelinių spalvų dažais, kurie patenkins kiekvieną vartotoją ir suteiks daug malonumo.


Turėdama daugiau nei 20 metų patirtį, Viga žino, kaip gaminti aukščiausios kokybės žaislus. Mūsų prioritetas – vaikų saugumas, todėl rūpinamės, kad dažai, kuriais dažome žaislus, būtų netoksiški ir atitiktų saugos standartus (EN71 ir ASTM). Žaislas skirtas vyresniems nei 18 mėnesių vaikams.


TECHNINIAI DUOMENYS:
Gaminio matmenys:

  • 45 x 45 x 42 (IxPxA) cm.
  • Grynasis svoris 2,6 kg
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras