SCHLEICH dinozaurų tyrimų stotis

SCHLEICH dinozaurų tyrimų stotis

Gamintojas: SCHLEICH
Prekės kodas: 41462
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 101.00€ Mokesčiai: 83.47€
Aprašymas

SCHLEICH dinozaurų tyrimų stotis

Didelė dinozaurų tyrimų stotis 41462 žada daug nuotykių ir linksmybių! Giliai Amazonės džiunglėse paslėpta tyrimų stotis, kurioje galima atlikti įvairius gyvų dinozaurų tyrimus. Komanda Dino, t.y. 3 broliai Colby: Maxx, Luis ir Flynn, eis ieškoti paslapčių. Maxx, lyderis, turi daug ką veikti didelėje tyrimų stotyje. Stotyje įrengtas ne tik komandų centras, bet ir apžvalgos aikštelė su kilnojamu raminamuoju smiginio paleidimo įrenginiu bei kranu. Apačioje yra karantino kambarys ką tik sugautiems dinozaurams. Čia atliekami pirmieji bandymai, o tada dinozaurai pro kilnojamas duris paleidžiami į aptvarą. O ne! Velociraptor pabėgo nuo kilimo ir tūpimo tako! Ar MAaxx sugebės jį sugauti savo užkabintu ginklu? Rinkinį sudaro daugybė priedų ir du dinozaurai. Atraskite visą Schleich dinozaurų pasaulį ir nuostabius brolių Colby nuotykius!

Rinkinio turinys ir funkcijos:

  •      didelė tyrimų stotis (su kilnojamu kranu ir gerve; tvoros elementai su išlaužimo funkcija; paleidiklis su šaudymo funkcija; elementus galima derinti atskirai)
  •      Maxx dinozaurų tyrinėtojo figūrėlė judančiomis rankomis ir kojomis
  •      Brachiozauro dinozauro figūrėlė (matmenys apie 29 x 17,8 cm)
  •      Velociraptor dinozaurų figūrėlė
  •      Priedai: ginklas su kabliu, tinklas, telefonas, peilis, 4 smiginiai, 2 kopėčios, žiūronai, mėsa, skrynia, kranas, paleidimo priemonė, augalas, nešiojamas kompiuteris, fotoaparatas ir 5 tvoros elementai.
  •      lipduko lapas
  •      nurodymas
  •      matmenys apie 45 x 36 cm

Visos „Schleich“ figūrėlės yra sukurtos pabrėžiant detales ir kruopščiai dažytos rankomis, todėl jos yra puikus žaislas, kolekcinis daiktas ar dovana. Dinozaurų pasaulis leidžia vaikams susižavėti priešistoriniais laikais ir būtybėmis pramogaujant ir lavinant. Maži ir judrūs, dideli ir stiprūs, masyvūs ir sparnuoti – su visų formų ir dydžių dinozaurais jums daugiau niekada nebus nuobodu! Atraskite originalius milžinus ir sukurkite savo Juros periodo parką.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras