Medinė edukacinė, sensorinė veiklos lenta ant sienos Crocodile

Medinė edukacinė, sensorinė veiklos lenta ant sienos Crocodile

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: V50346
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 175.00€199.00€ Mokesčiai: 144.63€
Aprašymas

Medinė edukacinė, sensorinė veiklos lenta ant sienos Crocodile

Didelis jutiminių ir manipuliavimo žaislų rinkinys, kabinamas ant sienos, yra žaislas, kuris džiugins daugelį vaikų vienu metu. Tiesiog priartėkite prie sienos ir pradėkite smagiai manipuliuoti turimais atrakcionais. Lygiai taip pat svarbu, kad žaislas niekada nepasiklystų ir visada bus savo vietoje. Šio tipo žaislai puikiai tiks vaikų darželiuose, vaikų žaidimų aikštelėse, taip pat ir namuose, ypač jei lentynose trūksta vietos žaislams.

Plokštumos sienos plokštę sudaro penki atskiri elementai. Kiekvienas iš jų slepia skirtingą vaikų žaidimų tipą:

  • Krokodilo žandikauliai yra du labirintai ir įrankių rinkinys. Kiekviename labirinte yra medinis elementas, kurį galima perkelti - vienas labirintas turi užapvalintus kraštus, kitas yra kvadratinis, tai parodo skirtumus tarp figūrų vaikui. Pavarų komplektas yra žaislas, parodantis elementų sujungimo ir viso komplekto judėjimo vienu mažu elementu galimybes.
  •     Pirmoji kojų pora yra besisukantis labirintas. Vienas metalinis rutulys yra paslėptas viduje. Vaiko užduotis yra pasukti ratą taip, kad rutulys būtų perkeltas iš trikampio į apskritimą. Šis žaislas palaiko loginį mąstymą. Vaikas turi galvoti, kaip pasukti ratą, kad kamuolys atsidurtų labirinte.
  •     Vidurinėje dalyje rasite muzikinius žaislus su veidrodžiu. Vaikas savo žinioje turi metalinį ksilofoną 8 garsams (visas diapazonas) su kapšeliu ir medinį guirą su styga ant stygos. Be to, mažas muzikantas gali pamatyti save veidrodyje. Ir lazda, ir guiro trynimo elementas yra pakabinami ant stygų, kad jie nepasiklystų.
  •     Kita kojų pora yra magnetinis labirintas su skaičiais. Magnetinių lazdelių pagalba vaikas gali manipuliuoti rutuliais taip, kad skaičius būtų teisingas. Pagrindiniai šios dalies pranašumai yra mankšta rankomis-akimis ir skaičiavimas
  •     Uodega yra trijų motorinių kilpų rinkinys, leidžiantis praktikuoti motorinius įgūdžius. Kiekviena kilpa turi skirtingą spalvą, o karoliukai yra skirtingų formų ir spalvų, o tai pritraukia vaiko dėmesį ir skatina mankštintis.
Žaislas pakabinamas ant sienos vaikui tinkamame aukštyje ir jūs galite žaisti be pabaigos. Svarbu ir tai, kad plokštuma bus graži sienų puošyba.


Gaminys pagamintas iš MDF, medžio ir metalo.

Sienų skydas, pritvirtintas prie sienos su keturiais sieniniais kištukais. Smeigtukai yra komplekte.

Amžius: 1+

Matmenys: 187 x  61 x 16,5cm

Nuoroda V50673

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras