Medinė edukacinė, sensorinė veiklos sienelė ant sienos Plane

Medinė edukacinė, sensorinė veiklos sienelė ant sienos Plane

Gamintojas: VIGA
Prekės kodas: V50673
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 169.00€189.00€ Mokesčiai: 139.67€
Aprašymas

Medinė edukacinė, sensorinė veiklos sienelė ant sienos Plane

Didelis jutiminių ir manipuliavimo žaislų rinkinys, kabinamas ant sienos, yra žaislas, kuris džiugins daugelį vaikų vienu metu. Tiesiog priartėkite prie sienos ir pradėkite smagiai manipuliuoti turimais atrakcionais. Lygiai taip pat svarbu, kad žaislas niekada nepasiklystų ir visada bus savo vietoje. Šio tipo žaislai puikiai tiks vaikų darželiuose, vaikų žaidimų aikštelėse, taip pat ir namuose, ypač jei lentynose trūksta vietos žaislams.

Plokštumos sienos plokštę sudaro penki atskiri elementai. Kiekvienas iš jų slepia skirtingą vaikų žaidimų tipą:

  •     Orlaivio lankas yra valdymo kilpa su susipynusiais karoliukais ir linksmas žiedas su karoliukais. Apskritimas yra padalintas į keturias dalis, tarp kurių yra mažos skylės. Dėl šios priežasties sukant ratą rutuliai rutuliojasi tarp dalių.
  •     Pirmoji korpuso dalis yra spygliukas su magnetinėmis lazdomis. Už skaidrios medžiagos yra kelias, kaip nukristi apvaliais elementais su besisukančiu elementu. Iš abiejų pusių yra lazdelės ant stygų su magnetais. Vaiko užduotis yra pagauti apvalų medinį elementą ant magneto ir nutempti jį į takelio viršų. Ačiū, kad yra dvi lazdos, galite surengti lenktynes.
  •     Vidurinėje dalyje rasite formų labirintą. Vaiko užduotis yra išdėstyti visas nurodyto tipo figūras tinkamoje vietoje ant lentos. Čia rasite 6 formas: apskritimo, trikampio, rombo, kvadrato, žvaigždės ir pliuso. Kiekviena forma yra skirtingos spalvos, kad dar labiau pabrėžtų tam tikro tipo blokų skirtumus. Formos taip pat buvo nupieštos lentoje, kad žinotumėte, kur jas perkelti. Keisdamas figūras, vaikas manipuliuoja labirintais ir mokosi juos atpažinti.
  •     Laikrodis labai padeda išmokti skaityti valandas. Taip pat galite naudoti norėdami nustatyti individualius sezonus konkrečiai veiklai ar žaidimams. Laikrodis turi raudoną besisukančią lentą su nupiešta valandos ranka ir antros minutės ranka. Be to, didelė oranžinė lenta turi aiškias valandas 1 - 12, o mažesnė geltona lenta - nuo 13 iki 24, kad būtų lengviau jas paskirstyti ant laikrodžio paviršiaus.
  •     Uodega yra įrankių rinkinys, sujungtas su sraigtu. Vaikas gali pasukti pritvirtintą rankeną ant geltono rato ar sraigto. Vaikui bus įdomu tai, kad sukant tik vieną judamą elementą, viskas bus pajudinta.


Žaislas pakabinamas ant sienos vaikui tinkamame aukštyje ir jūs galite žaisti be pabaigos. Svarbu ir tai, kad plokštuma bus graži sienų puošyba.

Gaminys pagamintas iš MDF, medžio ir metalo.

Sienų skydas, pritvirtintas prie sienos su keturiais sieniniais kištukais. Smeigtukai yra komplekte.

Amžius: 1+

Matmenys: 180 x 66 x 5cm

Nuoroda V50673

CE atitikties deklaracija

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras