VTECH Baby Took Took Cars garažas

VTECH Baby Took Took Cars garažas

Gamintojas: VTECH
Prekės kodas: 61459
Pastaba: VERSIJA: lenkų kalba.
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 104.00€ Mokesčiai: 85.95€
Aprašymas

VTECH Baby Took Took Cars garažas

Rinkinį sukūrė gerai žinomas vTech prekės ženklas iš Took Took Cars serijos, t.y. transporto priemonės ir lenktynių trasos su neįprasta transporto priemonių atpažinimo taškų technologija.

Automobilis, atvykęs į atpažinimo tašką, inicijuos garsus ir frazes (lenkų kalba), o tai garantuoja puikų mokymąsi žaidžiant, nes vaikai jas sieja su transporto priemonėmis ir jų funkcijomis.

Komplekte yra lenktynių trasa ir mažas lenktyninis automobilis su garsu ir šviesa. Lenktynininkas reaguoja į atpažinimo taškus. Funkcinio mygtuko dėka, žaidžiant vaidmenis, jis moko transporto priemonių pavadinimus ir funkcijas, taip pat groja daugiau nei 40 dainų, melodijų, garsų ir frazių.
Trasoje yra daug judančių dalių ir atrakcionų, tokių kaip puodelis, paleidimo aikštelė, krosoveris ir slaptas praėjimas. Jį galima sulankstyti dviem skirtingais būdais. Priklausomai nuo lankstymo būdo, takelis gali būti 5 lygių ir iki 90 cm aukščio.

Lenktynių trasą galima derinti su kitais komplektais ir automobiliais iš Took Took Cars serijos. Jis buvo paruoštas atsižvelgiant į mažas vaikų rankytes ir lavina mažiausio rankinius įgūdžius.

  •     skirtas vaikams nuo 12 mėnesių amžiaus;
  •     reikalingos baterijos: 2 x AAA;
  •     komplekte yra bandomosios baterijos;
  •     pakuotės matmenys: 50 x 37,7 x 12,8 cm;
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras