BRIO traukinuko trasos bėgių papildinys 16 elementų

BRIO traukinuko trasos bėgių papildinys 16 elementų

Gamintojas: BRIO
Prekės kodas: 33402
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 28.00€ Mokesčiai: 23.14€
Aprašymas

BRIO traukinuko trasos bėgių papildinys 16 elementų

„Brio“ yra prekės ženklas, turintis aukštos kokybės produktų istoriją šeimoms su mažais vaikais. Gaminiai džiugina vaikus, padeda jiems tobulėti, bet ir aktyviai dalyvauja kuriant laimingus vaikystės prisiminimus. Žaidimas su Brio rinkiniais padeda vaikui pažinti ir suprasti pasaulį, kuriame jis gyvena, lavina jo vaizduotę, kūrybinį mąstymą ir rankinius įgūdžius.

Atraskite, kad negalite užbaigti nubraižytos sistemos, tam nereikia jokių papildomų elementų. Prailginkite linksmybes! „Brio“ prailginimo bėgių rinkinys puikiai papildo daugumą rinkoje esančių medinių traukinių trasų. Tai leidžia sukurti bet kokį geležinkelio maršrutą su naujais vingiais, posūkiais, sankryžomis ir posūkiais. Visi Brio papildomi elementai yra pritaikyti prie sistemos derinimo, jie lengvai suderinami su kitų gaminių nubraižytomis vėžėmis. Papildomi veiksmo elementai sukuria įdomius naujus maršrutus traukiniams ir lokomotyvams be galo žaisti su mėgstamais traukiniais.

  •      16 elementų – 4x ilgas tiesus takelis, 2x vidutinis tiesus takelis, 2x trumpas tiesus takelis, 2x ilgas posūkis, 2x trumpas posūkis, 2x posūkiai, 2x trumpa jungtis
  •      pagamintas iš aukščiausios kokybės buko medienos
  •      visiškas suderinamumas su kitų gamintojų mediniais vikšrais
  •      žaislas turi FSC sertifikatą
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras