FEBER kūrybinis rinkinys iš 132 elementų

FEBER kūrybinis rinkinys iš 132 elementų

Gamintojas: FEBER
Prekės kodas: 12608
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 209.00€ Mokesčiai: 172.73€
Aprašymas

FEBER kūrybinis rinkinys iš 132 elementų

Statybiniai blokeliai yra puikus produktas, skatinantis kiekvieno vaiko vaizduotę ir ugdantis kūrybiškumą! Tiesiog sujungdami skydus su jungtimis mes sukuriame išgalvotas formas: namus, tunelius, transporto priemones. Produktas puikiai tinka smagiai praleisti laiką su visa šeima.

Su 44 plokštėmis ir 88 jungtimis jas galima lengvai sujungti vienu paspaudimu. Plokštės yra 25 cm ilgio iš abiejų pusių, o prie kiekvienos jungties galima prijungti iki aštuonių plokščių. Nesuskaičiuojamos daugybė galimybių kurti: lėktuvus, namus, tunelius ... Atsparūs saulės spinduliams ir temperatūros pokyčiams, atsparūs ir lengvai montuojami.

Produkto svoris: 10,8 kg

Pakuotės matmenys: 51 x 37,5 x 27 cm

Vaikų amžius: Nuo 3 metų.

„Feber“ yra garsi Ispanijos įmonė, veikianti kelis dešimtmečius ir kuri savo gaminių dėka sukuria daug galimybių smagiai praleisti kūrybą. Kūrybiškumas, naujovės ir saugumas yra pagrindinės „Feber“ prielaidos. Pasiūlyme taip pat yra licencijuotų žaislų. Rūpinimasis aukšta žaislų kokybe ir ilgaamžiškumu yra gamybos pagrindas. Visi žaislai yra gaminami pagal Europos saugos standartus.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras