Lėlė MGA Rainbow High Winter Break Ruby Anderson

Lėlė MGA Rainbow High Winter Break Ruby Anderson

Gamintojas: MGA
Prekės kodas: 577652EUC
Pastaba:
Pristatymas: Teirautis
Prekės būsena:
IŠPARDUOTA
Kaina: 48.00€ Mokesčiai: 39.67€
Aprašymas

Lėlė MGA Rainbow High Winter Break Ruby Anderson

TEGUL VAIVORYKŠTĖ PASAKIŠKAI NUSPALVINA ŠIĄ ŽIEMĄ.

  • 2 „MIX & MATCH“ DRABUŽIŲ KOMPLEKTAI: Jade turi 2 žieminių drabužių komplektus, kurie yra jai būdingos žalios spalvos, ir žieminius lėlės aksesuarus. Aprenkite ją kiekvienu komplektu, tada maišykite ir derinkite madingus drabužėlius, kurie sušildys slidinėjant ir po to.
  • ŽIEMOS ATRIBUTAI: Jade turi visus būtinus žiemos atributus, įskaitant stilingą kepuraitę, pačiūžas, žieminius batus ir snieglentę su RH monograma ir tikrais apkaustais. Šis žaidimų rinkinys suteiks vaikams begalinį džiaugsmą ir vaizdingų pasakojimų pramogas.
  • PAČIŪŽOS: Po slidinėjimo jūsų mados lėlė gali prisijungti prie draugų ant ledo
  • SNIEGLENTĖ ŽAIDIMUI IR PASIRODYMUI: Ji visiškai artikuliuoja ir daro pozas. Galite pozuoti ir žaisti su ja ant snieglentės. Snieglentė taip pat virsta lėlių stovu, kad taip pat galėtumėte ją parodyti.

KAS RINKINYJE: Žiemos žaidimų rinkinį sudaro: mados lėlė, 2 pilni lėlės stilingų drabužių komplektai, 2 poros lėlės batų, žiemai paruošti madingi lėlės aksesuarai, sniego batai, kepuraitė ir snieglentė su veikiančiais apkaustais, kurie paverčiami vienetiniu žiemos temos lėlių stovu ir plaukų šukos.

Lėlės aukštis 28 cm.

Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.

Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras