WADER kaladėlės 140vnt. nuo 12 mėn.

WADER kaladėlės 140vnt. nuo 12 mėn.

Gamintojas: WADER
Prekės kodas: 41583
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 44.90€ Mokesčiai: 37.11€
Aprašymas

WADER kaladėlės 140vnt. nuo 12 mėn.

Viduriniai blokai „Super Big“ yra blokų rinkinys dėžutėje, kuriame pateikiamos įdomios spalvos ir grafika (lipdukai, vaizduojantys skaičius, raides, simbolius, vaisius, daržoves, gyvūnus iš Afrikos savanos ir kt.), Kurie sudomins kiekvieną vaiką.Į „Super Big“ komplektą taip pat įeina lipdukai su mastelio motyvais, kuriuos vaikai patys prideda ant blokelių ir kurie linksmybes padaro patrauklesnius. Jie taip pat išsiskiria labai lengva surinkimo sistema ir dydžiu, idealiai tinkančiu mažiausių vaikų rankoms.

Kurdamas iš pradžių paprastus, o laikui bėgant vis sudėtingesnius pastatus, mūsų vaikas bando mėgdžioti pasaulį, kurį išmoko. Formų įvairovė leidžia kurti įvairių pastatų, transporto priemonių ir personažų blokus, ugdant vaikų vaizduotę ir kūrybinį mąstymą. Žaisdamas su „Viduriniais blokais“, mažylis treniruoja rankų miklumą, tikslumą rankena, akių-rankų koordinaciją ir dėmesio sutelkimą. skaičiuoti, atpažinti spalvas ir formas, erdvinius ryšius viršuje, apačioje, dešinėje, kairėje, šalia, formuojant sąvokas mažas didelis.
Kūriniai kartu su tėvais ar kitais vaikais ugdo bendravimo įgūdžius ir moko dalytis bei bendrauti. Produktas pagamintas Lenkijoje iš sertifikuotų, saugių ir patvarių medžiagų.

    Rinkinyje yra 140 spalvingų blokelių su patrauklia grafika (skaičiai, raidės, simboliai, vaisiai, daržovės, Afrikos savanos, miestų ir kitų motyvai)
    Paprasta surinkimo sistema
    Dydis pritaikytas ir saugus jauniausiems
    Blokai, pagaminti iš labai patvarių, netoksiškų, saugių medžiagų
    Puikus rinkinys žaidžiant atskirai ir grupėje
    Žaidimas su „Wader“ viduriniais blokais „Super Big“ blokai stimuliuoja vaiko vaizduotę ir kūrybinį mąstymą, lavina rankų miklumą, akių-rankų koordinaciją ir erdvinę vaizduotę, lavina koncentraciją, palaiko bendravimo įgūdžius ir socialinį vystymąsi, moko grupės veikimą ir padeda išmokti skaičiuoti, atpažinti spalvas ir formas. , erdviniai santykiai
.
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras