Elektrinis pientraukis FIDI

Elektrinis pientraukis FIDI

Gamintojas: LIONELO
Prekės kodas: 65473
Pastaba:
Pristatymas: PER 3-5 D.D.
Prekės būsena:
TIEKĖJO SANDĖLYJE
Kaina: 49.00€ Mokesčiai: 40.50€
Aprašymas

Elektrinis pientraukis FIDI

„Lionelo Fidi“ elektrinis pientraukis - pažangios funkcijos efektyviam darbui ir rezultatui.

Rankomis išreikštas pienas yra praeitis. Elektrinis prietaisas padidins pieno išsiskyrimo efektyvumą, efektyvumą ir komfortą, paskatins laktaciją ir padės patenkinti jūsų kūdikio mitybos poreikius. „Lionelo Fidi“ krūties pompoje yra net 10 masažo lygių, skatinančių pieno gamybą, taip pat 15 išraiškos lygių, atliekant kūdikio čiulpimo mėgdžiojimo funkciją. Nesudėtingas ir tylus prietaiso veikimas.

 

Visiškas priedų suderinamumas

„Lionelo Fidi“ elektrinis krūties pientraukis tiekiamas su maisto laikymo talpyklomis, kurias galite pakeisti į maitinimo buteliukus, ant jų uždėję žinduką - taip pat įeina į komplektą. 180 ml talpyklos yra pagamintos iš saugios medžiagos (be bisfenolio-A) ir jose yra speciali vieta užrašui apie pieno supylimo datą. Dėl to jūs visiškai įvaldysite maisto šviežumą. Antibakterinis apvalkalas, pagamintas iš odai nekenksmingos medžiagos, garantuoja komfortą ir saugumą išreiškiant pieną. Galite lengvai jį išardyti valymui.
 

Darbo automatizavimas

Įrenginys yra kompaktiškų matmenų, yra lengvas ir visiškai automatizuotas. Tai patogiai leidžia išreikšti pieną, optimizuoti siurbimo galią ir valdyti indikatorius skaidriame LED ekrane. Krūtų pompą galite paleisti naudodami akumuliatorių, įkraukdami tiesiai iš tinklo arba naudodami USB įkroviklį. Tai garantuoja galimybę naudotis ne tik namuose, bet ir keliaujant!
Įvertinimai (0)

Parašyti įvertinimą



Pastaba: HTML nėra išverstas!

Blogas            Geras